Zorgkundige voormiddag - bepaalde duur

Om onze groei te versterken, zoeken we een zorgkundige voor een contract bepaalde duur

FUNCTIE

Als zorgkundige verleen je kwalitatieve zorg in delegatie van de verpleegkundige en in overleg met de collega’s van het team met aandacht voor de patiënt en zijn omgeving.

  • Je voert zorgkundige handelingen uit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier volgens het voorschrift van de arts. Je plant zorgen volgens de noden van de patiënt en mantelzorgers en in samenwerking met de andere hulpverleners.
  • Je staat dagelijks in contact met de begeleidende verpleegkundige om de patiënten situatie te bespreken.
  • Met je kennis van de dienstverlening van eerstelijndiensten kan je de patiënt en mantelzorger(s) gericht informeren.
  • Als lid van het team neem je deel aan het overleg en bespreek je problemen of verbeterpunten in het team, onder begeleiding van de teamcoach.

PROFIEL

  • Je bent in het bezit van een registratienummer als zorgkundige, visum zorgkundige (FOD) en beschikt over een rijbewijs B.
  • Je bent bereid om samen met je collega’s in te staan voor de gecoördineerde zorg van de patiënten in overleg met de andere hulpverleners.
  • Je werkt nauwkeurig en bent flexibel in het ondersteunen van je collega’s. Je communicatieve vaardigheden en luistervermogen zorgen er voor dat je een goed contact hebt met de patiënt, mantelzorger(s) en andere hulpverleners enerzijds en je collega’s anderzijds.

WAT KUNNEN WIJ JOU BIEDEN?

We bieden jou een boeiende functie aan binnen een dynamische, snel veranderende en moderne omgeving binnen de waarden van samenwerken, vernieuwing, kwaliteit en openheid. Passie voor mens en zorg, combineren we met zelfsturing en teamspirit . Je krijgt de kans om regionaal te werken en de verantwoordelijkheid op te nemen voor dankbare patiënten. We bieden de mogelijkheid je talenten te ontplooien. Naast je loon, volgens de barema’s zoals toepasselijk in de ziekenhuizen, krijg je een dienstwagen, gsm, groepsverzekering en mogelijkheid tot een hospitalisatieverzekering.

Vragen?

Sofie Bauwens, Natalie Cocquyt, Anja Vandecapelle - HR Business Partners 09/235.85.30