Medewerker zorgcentrale

VOOR DE UITBREIDING VAN ONZE ZORGCENTRALE ZIJN WE OP ZOEK NAAR EEN DEELTIJDS MEDEWERKER

FUNCTIE

Je verzekert een adequate werking van het Personenalarmsysteem. Je verschaft de nodige informatie rond het personenalarmsysteem (PAS) en dit zowel op administratief als technisch vlak. Daarnaast behandel je de binnenkomende alarmoproepen en bezorg je correcte informatie aan Financiën teneinde het PAS-gebeuren correct te kunnen factureren.

Je staat in voor het opvolgen en verwerken van alarmen, signalen en data die binnenkomen via de zorgcentrale. Je kent de procedures en afspraken gekoppeld aan de verschillende dienstverleningen van de zorgcentrale en past ze toe. Je interpreteert de binnenkomende gegevens en je signaleert bij eventuele problemen.

Je zorgt voor een continue bereikbaarheid van onze organisatie tussen 22u en 7u.

PROFIEL

Je bent in het bezit van een zorgdiploma (Gegradueerd of Bachelor in de verpleegkunde)

Je wil graag deeltijds werken (22u of 28u/week) en bent bereid om ook nachtdiensten te presteren

Je hebt oog voor verborgen noden, actuele vragen en nieuwe vormen van dienstverlening.

Je bent in staat om de behoeften van verschillende soorten klanten (interne en externe) te onderkennen en er passend op te reageren.

Je bent een echte teamplayer en je handelt vanuit de principes van integriteit, zorgvuldigheid, objectiviteit, gelijke behandeling, correctheid, transparantie en loyaliteit.

Je weet in verschillende situaties een geloofwaardige en professionele indruk te maken en te handhaven.

WIJ BIEDEN

We bieden jou een boeiende functie aan binnen een dynamische, snel veranderende en moderne omgeving binnen de waarden van samenwerken, vernieuwing, kwaliteit en openheid. Passie voor mens en zorg, combineren we met zelfsturing en teamspirit.

Als medewerker binnen de zorgcentrale, krijg je naast fantastische collega’s eveneens een groepsverzekering, maaltijdcheques, een voordeelkaart met tal van mogelijke kortingen en de mogelijkheid om je aan te sluiten tot een hospitalisatieverzekering.

Contract onbepaalde duur

Deeltijds contract 22u - 28u/week

INTERESSE?

Via onderstaande link kan je je registreren en nadien je CV en motivatiebrief opladen:

http://jobs.mijncollegaszijnfantastisch.be/inflow_requests/82

VRAGEN?

Sofie Bauwens, HR Business Partner op het nummer 09/235.85.38